Unele lucruri nu se vor schimba niciodată

Azi, Piranha.

Este probabil cel mai original și totodată cu bun gust decorat local din Regie. Are prețuri studențești. Mi-am facut ziua acolo într-unul din anii de facultate, a ieșit o beție cruntă. Are o terasă mare la care te-ai intinde la discuții și beri ore întregi.

Bun, cum tot muncitoru de 1 mai iese la un grătărel, la o berica, un mic, la munte, la mare unde apucă, anu’ ăsta nu am servit ieșire din București, dar am ieșit in Piranha la o bere și un mic. Pentru necunoscători, mâncarea e ieftină și bună. Are o hibă însa, dureaza mult pană vine. Ieri a bătut recordul. Ospătarul n-a venit în primele 15 minute de cand ne-am așezat la masa. Ok, mergem la bar să comandam berile. Ne întoarcem, într-un final primim meniurile. Încă 15 minute pană vine să ia comanda (multicel), că știți că dureaza mult comanda – el, noi că nu ne grabim. Super, a durat o ora… 10 mici si două salate. De căcat.

Oare e scump să angajezi un bucătar în plus, sau să cumperi un aragaz în plus ? Oare chelneri mai cu zâmbetul pe buze nu există ? Dar de ce ma mir, așa a fost dintotdeauna. În facultate i s-a întâmplat unei colege o dată ceva gen că „nu vă putem aduce clătite că ocupa un ochi de la aragaz prea mult timp”. Nu se va schimba.

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: