Porsche Bucuresti Nord – ziua I

Ca sa nu mai imi bata obrazu si de data asta ca „De ce nu vii la noi ?” si pentru ca Augsburg sunt in partea cealalta a orasului, am cedat insistentelor unui bun prieten si m-am dus cu masina la PBN. Avusesem o serie de probleme cu ea, de la martorul de motor care se aprindea mai ceva decat luminitele in pomul de Craciun, pana la 7 becuri arse intr-un an si trei luni, martorul de baterie care s-a aprins o data. Plus un zgomot agasant la motor, care m-a facut sa cred ca este vorba de distributia invechita. Sa ma duc la specialisti !

Ajung eu acolo la 7 dimineata, stau o ora ca sa las masina si plec la munca. Proasta idee sa le zic ce are. Foarte proasta. „Cred ca e de la distributie”. La 12, ma suna amicul sa-mi zica: „E de la distributie, asa a zis mecanicul, e cel mai bun pe tura lui”. Acu’ prosti sa fie, eu sa ma duc cu masina sa le zic ce are si ei sa ma dezamageasca si sa-mi zica „Nu e de la distributie = nu aveti de plata 2000 de lei”. Normal ca e de la distributie ! Si martorul din bord ? Au gasit un furtun fisurat dintre furtunele de la motor. Din considerente statistice o sa-l numim furtunul A.Din cauza acelui furtun se aprindea martorul. Suspect ! Am citit pe net, cat si in cartea masinii, ca acel martor motor poate arata o serie de probleme mai mult sau mai putin serioase. Dar nu pot contrazice specialistii! Si bateria ? Nu are nimic. Si acumulaorul ? Nu are nimic. Si de ce am dat 300 de lei pe becuri pana acum ? E normal 7 becuri arse intr-un an si trei luni ? Nu stim.

Ma duc seara sa iau masina, ramane sa vin a doua zi sa imi schimbe distributia si furtunul. Urmeaza ziua a II-a in curand.

Reclame

2 comments so far

  1. […] ziua a II-a Posted 29/09/2009 Filed under: așa nu | Tags: așa nu, mașini, mizerii | Cum am inceput sa povestesc, m-am dus la PBN cu […]

  2. […] 02/10/2009 Filed under: așa nu | Tags: așa nu, mașini, mizerii | Sa recapitulam povestea: ziua I, ziua a II-a si ziua a […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: