Porsche Bucuresti Nord – ziua a III-a

Dupa ce mi-au schimbat distributia si furtunul buclucas, am plecat linistit si fericit ca am rezolvat. Asta era joi.

Luni cand vine nevasta sa ma ia de la munca, ma intreaba: „Ai avut o zi proasta ?” , eu, sincer: „Da, foarte…” ,ea: „Atunci nu-ti mai zic ca s-a aprins martorul din bord iar…”. Surprize, surprize! Spumegam. Mi-am sunat amicul de la Porsche. Am inceput discutia cu „Ba, daca eu te cunosc si mi se intampla asta, cum se poarta Porsche cu clinetii obisnuiti ?” si am incheiat cu „Vino maine si se rezolva…”

Iata factura cu ceea ce au schimbat in ziua a doua:

Factura Porsche

Si iata-ma ca bradu’ pentru a treia oara dimineata la 7 la Porsche Bucuresti Nord. Las masina, devine deja banala povestea. Pe la pranz, telefon, „Am gasit un furtun fisurat si de la el e.” eu : „Pai nu l-am schimbat data trecuta ??”, el : „altu’!”. Cum altu’ ? Deci furtunul A nu fusese cauza ? Pai asta au zis ca a fost… Ok, nu a fost asta. Sa numim generic acest al doilea furtun furtunul B. Evident nu era pe stoc. Comanda dureaza cam 5 zile aflu. Ok, ma duc dupa-amiaza sa ridic masina, dau avans pentru furtun, si astept sa ma sune cand vine.

Deja nervii mei sunt intinsi la maxim, amicul meu imi zice ceva gen: „Facerea de bine, futere de mama!” si ii dau dreptate, nu e el de vina, nu e el mecanic. Specialistii o dadusera in bara, nu au diagnosticat corect. Ajung sa cred ca pe forumul vw lumea nu manca rahat cand se ferea de PBN ca dracu’ de tamaie. O noua zi in minunata si fascinanta Romanica se incheie.

Urmeaza insa o noua zi si mai minuntata si fascinanta – a IV-a – in curand…

Reclame

1 comment so far

  1. […] Porsche Bucuresti Nord – ziua a IV-a Posted 02/10/2009 Filed under: așa nu | Tags: așa nu, mașini, mizerii | Sa recapitulam povestea: ziua I, ziua a II-a si ziua a III-a. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: