Porsche Bucuresti Nord – ziua a IV-a

Sa recapitulam povestea: ziua I, ziua a II-a si ziua a III-a.

Te calmezi intr-o saptamana de obicei, ceea ce mi s-a si intamplat. Desi plecasem foarte nervos si suparat de la ei ulima data, am revenit la sentimente mai bune. „Sunt si ei oameni”, „A fost o scapare” sau „A gresi e omeneste” imi tot treceau prin cap. Ma suna intr-o seara ca „A venit furtunul (tineti minte, este vorba de furtunul B)”, eu „Daca va aduc masina maine la 7, mi-o dati pana la 3 dupa-amiaza ?”, raspunsul: „Da.”

La 7 dimineata sunt la Porsche. Din nou. Voios, sperand ca e pentru ultima data, las masina si plec. Pe sistemul ce incepe prost se termina si mai prost, dupa ce plec de acolo, in autobuz ma prind controlorii, prima data de cand ma stiu. Eu incep sa fac urat, dar oamenii au fost calmi, mi-au explicat cu frumosul, nu stiu cum au facut dar m-am calmat si am platit pe loc amenda. Deci ziua a inceput prost.

La 3 dupa-amiaza ma infiintez la Porsche. Evident masina nu era gata. Pe la 4,ies cu amicul meu la o tigara. Era alb ca varul la fata. Nu prea stia cum sa-mi spuna. „Stii, am mai gasit niste chestii la masina ta…”. Simteam cum creste nivelul de spume, nervi, draci etc. „Trebuie schimbate bujiile.” Incep sa scot fum pe urechi. „Si au mai gasit un furtun fisurat”. Aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh!

Pauza pentru cititori. Au gasit in prima zi furtunul A, in a treia zi furtunul B si acum, in a patra zi, furtunul C (astfel o sa-l denumim generic). Omul obisnuit se gandeste ca astia sunt in foame rau si imi taie furtunele ca sa mai scoata un ban. Altfel cum de nu le-au vazut pe toate trei o data ? Ceilalti trei mecanici nu vazusera bujiile ca trebuie schimbate ? Care poate fi explicatia ? Tot felul de idei imi veneau in cap. Nu stiam ce sa mai cred. Am gasit, probabil era un furtun mic si dosit furtunul C si nu aveau cum sa-l vada. A fost INCA o scapare a specialistilor.

Iata si devizul de plata:

Factura Porsche 1

Scrie acolo la necesar FURTUN ADMISIE FILTRU AER. Este cel mai mare furtun de pe masina asta. Cum deschizi capota, in dreapta plasticului care acopera motorul este aces furtun. Avea doua gauri mari medii in el. Trei mecanici de la cel mai bun service VW din tara nu le-au vazut.Si ar mai trebui sa vin o data pentru ca, stiati, nu-i asa?, nu il au pe stoc…

Concluzie (oare ?!?!):

Vand VW Golf, cumpar Toyota Auris! Nu trebuie foarte multe intamplari ca sa iti dai seama de calitatea unei masini/companii. Mie mi-au ajuns cele patru zile.

Reclame

3 comments so far

  1. […] Porsche Bucuresti Nord – odiseea continua Posted 15/10/2009 Filed under: așa nu | Tags: așa nu, mizerii | Credeam ca s-a terminat. […]

  2. John on

    Nu pot zice decat atat : faci parte din cele 200 de oi nemultumite , pe langa cele 50.000 de oi fericite 🙂

  3. Mihai on

    Nu masina e de vina sunt convins… Eram nervos! 😀
    Dar oamenii de la service slabi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: