Nu mai merge cu politica

Toata lumea o stie pe aia cu politica. Bine, nu ma refer la marii oagari bloggeri care posteaza cate un filmulet de pe youtube cu melodia lor preferata si asteapta sa vina oamenii si sa le sufle in cur cu cat de cool esti ca asculti asta si alte labareli. Astia asa sunt, copiem doua a href-rui de pe youtube si gata, avem blog si curg milioanele cu sacii. Nu trebuie sa si scriem. Sa nu divagam.

Dar crema! Crema „blogosferei” (nu credeam ca o sa pronunt cuvantul asta) o arde cognitiv de enspe saptamani cu politica. Ma intreb retoric or avea chiar toti afaceri cu Basescu sau Geoana si baietii lor? Dar pe toti oare chiar ii afecteaza DIRECT cine iese presedinte gen „a iesit tata” presedinte sau „a iesit un oarecare nene care apare pe sticla in fiecare seara si ne spune cat ne iubeste” presedinte? Dar nu mai are nimeni un blog pe care sa nu scrie NIMIC de politica (bine, sa si scrie ceva, nu filmulte)? Nu se mai leaga neuronii de axoni in creierul meu cum acest subiect pare inepuizabil si mult mai important decat alte nimicuri cum ar fi ca DAM  DRACU FALIMENT.

Un alt subiect de maxima importanta care cred ca ar avea un succes imens in online este vremea. Un blog de nisa unde din 3 in 3 ore sa apara informatii noi despre starea vremii in tara. Sunt convins ca prinde la public. MY ASS! De fapt, vorbesc prostii, probabil ca ar prinde, probabil ca unii oameni sunt interesati de vremea de afara. Eu sunt pe principiul nu ma intereseaza ce nu pot controla si ce nu ma afecteaza DIRECT. De-aia n-am televizor, ca sa nu vad toate mizeriile care le dau pe post. De-aia stau pe net, ca sa pot citi si altceva, nu balacareli microbisto-electorale. Si sunt un pic dezamagit in perioada asta.

Deci stimabililor, chiar as vrea sa terminam cu retardizarea si subiectele de sezon care incep si se termina cu argumente logice si bine intemeiate gen „Ba aia au furat!” sau „Ba tu minti!”. Bleah, e al doilea post tangential cu politica, trebuie sa dau cu spirt si sa curat tastatura.

PS: Azi la sala l-am vazut pe Boc. E mai slab ca in realitate. Intereseaza pe cineva?

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: