Comparator de preturi pentru camere de hotel

Eu dintotdeauna am fost pornit pe otel. Oameni care stiu sa faca afaceri si sa fie cu adevarat profesionisti. Simplu si rapid iti poti rezerva o camera de hotel in majoritatea locurilor din lume. Au si o parte de fidelizare, iti ofera niste puncte care zic ei, nu expira niciodata si pe care le poti folosi cand rezervi camere ca sa obtii un pret mai bun. Deja am un discout de vreo 60 de Euro la urmatoarea rezervare.

Dar avand eu mult idei de afaceri ma gandeam nu ar fi genial un comparator de preturi pentru camere de hotel? Ca pentru preturi ale electrocasnicelor exista, pentru cote ale caselor de pariuri exista, pentru zboruri exista, de ce nu ar exista si pentru hoteluri ? Evident niste baieti mult mai avizati s-au gandit puuuuuuutin inaintea mea (in 2005 🙂 ) la asta si au si pus-o in practica. Si astfel avem cel mai util site de rezervare hoteluri, www.hotelscombined.com.

Cum functioneaza? Pai introduci numele orasului in care vrei sa mergi, datele intre care vrei camera, numarul de persoane si numarul de camere.

hotels-combined1

Dupa care obtii rezultatele. Sistemul software cauta pe mai multe site-uri de profil gen booking.com, venere.com, hotel.com si intoarce utilizatorului rezultatele, pretul afisat in dreapta fiind cel mai mic dintre toate site-urile in care a cautat. In stanga, niste filtre foarte utile, in care poti seta o marja de pret sau numarul de stele ale hotelurilor

hotels-combined2

Utilizatorul poate apoi vedea detalii despre hotel, dar si preturile tuturor site-urilor. Asta asa, sa ne facem o idee despre cat de mult le umfla unii. 🙂

hotels-combined3

Comparat cu metoda traditionala de a intra pe fiecare site in parte, a face o cautare separata, a primi rezultate separate si a le compara singur, site-ul asta e o mina de aur, intrucat economisesti si timp si bani folosindu-l. Spor la rezervari!

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: