Ghid de manelizare a blogului – partea I

Blogul trebuie si el sa epateze. Adica nah, lanturile de aur se vad pe facebook, pe blog nu se vad asa din prima. Dar cum sa facem sa iesim in evidenta? Ce metode trebuie sa aplicam ca blogul nostru sa straluceasca si sa ne invidieze dusmanii? Cum sa fim speciali???

1. Cat mai multe widgeturi! Care sa sa fie tipatoare. De-alea cu pozitia mea in zelist e, sau 69% din bloggeri vor fi executati dupa mine. Sau alte pisaturi ordinare care umplu side-bar-ul. Si care sunt total relevante pentru vizitatorii tai. Adica tu ai ceva de spus, ai un mesaj profund gandit si rumegat de tine in posturile cu embed de pe youtbe. Acu serios, crezi ca pe cineva, oricine intereseaza cati oameni ai online???

2. Un blog roll cat mai mare. Oameni pe care nu numai ca nu ii cunosti, dar nici nu ii citesti. Nici macar nu le impartasesti ideile. De fapt, iti sunt total antipatici si le-ai fute una in rozeta. Dar sa fie acolo, ca da bine. Oau, ce elevat e asta, il citeste pe cutarescu.

3. Multe bannere extravagante, eventual gif-uri animate. Sustin pe cutarescu, scriu corect romaneste, coaie normal ca scrii corect romaneste, felicitari, ai intrat in randul lumii. Acu’ da-ti o palma cu picioru’. Normalule care esti tu normal. Sustin blogosfera feminina, bai esti prost, daca are ceva de zis nu conteaza ca e femeie sau barbat!!! Chiar te intereseaza mecla unui care scrie ceva interesant sau ce scrie???

4. Google ad sense. Sau cum curu meu se numesc textele alea ordinare de la google care te plateste fix trei centi pe mia de clickuri. Si mai ales pe bloguri de-astea cu trei posturi cu trailere de filme. Sa facem bani, manca-v-as! Da mah, ia si tu de un orbit fara zahar anu’ asta.

Dar iar sunt rau si magar… Deh.

Reclame

2 comments so far

  1. Alina on

    Supertare textul asta 🙂
    Esti rau si magar, dar ai dreptate 🙂

  2. Mihai on

    Ce sa zic, multumesc de aprecieri 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: