Cumparaturi retardate

1. Sa ne luam o minge de tenis originala, super smechera si care pe deasupra mai este si mingea OFICIALA a Cupei Davis. Si sa o tinem in garaj ca pe masina, ca in casa nu incape.

Dar cum, vi se pare total inutila si enorma si ca nu ar trebui sa dam banii pe asa ceva niciodata? Dar cum, nu ne putem juca cu ea, e prea mare pe langa o racheta de tenis??? Dar cum, o sa faca cineva misto de noi ca mancam parizer cu paine dar dam banii pe o minge de tenis originala? ORIGINALA ba tarane, auzi? Las’ ca ne jucam fotbal cu ea, c-asa-i in tenis.

2. Gluma pe felicitare

Hahahahahahahahahahaha. M-am dat jos de pe cacat de ras la gluma asta. Imi si inchipui geniul care a gandit-o pe asta cum statea el asa si se gandea „Ce poate fi mai maxim decat un cadou de ziua ta? 3 tipe bune care se bat cu sampanie? O croaziera in Caraibe? Un Ferrari? In niciun caz nimicuri de-astea. Gandeste! Gandeste! (aici isi dadea pumn in cap in sensul ca sa gandeasca mai profund) Dar nu e evident ca un alt cadou este mai bun? Si ne iese si o gluma buna pe care oamenii destupati si care se prind la subtilitati de-astea o vor gusta din plin.  Ce cadou mi-ati luat? Altul! Si acum urmeaza hahaiala generala. Da, treaba!” 😉

Vedeti, prostia e distractiva!

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: