De ce „cat” e intrebarea

Si „mai putin” este raspunsul.

In general, blogul este un lucru serios si daca spui tampenii, ti le asumi. Daca faci greseli gramaticale, la fel, esti privit ca un agramat. Si apoi te ia lumea la misto si altele. Imi asum ce spun si sunt atent cum scriu.

Concret, de ce avem doar o masina si nu doua. Pentru ca alimentez de 3 ori pe luna, pentru ca platesc doar o asigurare, pentru ca am nevoie doar de o rovigneta, pentru ca trebuie sa cumpar doar un set de cauciucuri, pentru ca fac doar o revizie, pentru ca spal doar o masina, pentru ca ma duc doar o data la mecanic, pentru ca platesc doar un impozit, pentru ca schimb cauciucurile de vara cu cele de iarna doar o data, pentru ca in general am de facut de doua ori mai putine lucruri pentru o masina decat pentru doua. Si astfel am mai mult timp pentru mine. Si mai multi bani ramasi in buzunar.

Mai putin inseamna mai simplu. Ai mai putine lucruri de facut, deci ai mai mult timp liber. Ai mai putine locuri in care trebuie sa ajungi, inseamna ca nu mai esti grabit, presat, stresat. Ai mai putine lucruri de facut, le poti face mai repede si mai bine. Astfel esti mai eficient, mai rapid si mai concentrat.

Mai putine lucruri inseamna mai mult spatiu in casa. Mai putine lucruri inseamna mai putini bani cheltuiti pe lucruri. Mai putin lucruri inseamna mai putine griji. Mai putine lucruri care se pot strica, mai putine lucruri care se pot sparge, mai putine lucruri pe care se poate pune praful. Nu mai trebuie sa repari si celalalt robot de bucatarie care toaca carnea de vita intr-un mare fel. Nu mai trebuie sa cureti storcatorul de fructe cu magneti dupa ce ai baut un pahar de suc.

Mai putina mancare inseamna o silueta mai frumoasa. Inseamna un corp mai atletic. Inseamna o inima mai sanatoasa. Inseamna ca nu te ia somnul dupa masa. Inseamna mai putini bani cheltuiti pe mancare. Inseamna mai putina imbuibare. Inseamna viata mai lunga.

Mai putine articole pe blog inseamna ca le pot scrie mai bine 🙂

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: