N-am timp

Mi-am urmat propriile sfaturi de aici facand o lista de activitati din timpul unei saptamani. Astfel, avem asa: somn, mancare, citit o carte, jucat la calculator, citit bloguri, lucrat la un site, citit stiri, servici, vizionat meciuri de fotbal, cursul de germana, curatenie in casa, gatit, invatat pentru examen, iesit cu prietenii, vorbit la telefon, vizitat parintii, mers la sala, plimbat in parc, vizionat filme si altele. La ce sa renunt???

Si am renuntat la scrisul pe blog… Nu de tot, dar o sa fie mai rar in urmatoarele saptamani. In plus, e si vara, soare, mai scoatem cu totii capul din calculator.

Reclame

1 comment so far

  1. […] N-am timp Fri Jul 30, 2010 23:15 pm Mi-am urmat propriile sfaturi de aici facand o lista de activitati din timpul unei saptamani. Astfel, avem asa: somn, mancare, citit o carte, jucat la calculator, citit bloguri, lucrat la un site, citit stiri, servici, vizionat meciuri de fotbal, cursul de germana, curatenie in casa, gatit, invatat pentru examen, iesit cu prietenii, vorbit la telefon, […] […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: